Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Ново Maxi-Cosi Стол за кола от 0 месеца до 15 месеца Pebble 360 Pro 2 - Essential Graphite

Стол за кола Pebble 360 Pro 2 - Essential Graphite
От 0 месеца до 15 месеца
От 40 до 87 см
0-13 кг
Съвместим с бази: Family Fix 360 Pro и Family Fix 360 (продават се отделно)

Maxi-Cosi Pebble 360 Pro 2 е част от серията 360 Pro 2 Family. Може да се използва в комбинация с база Family Fix 360 Pro (продава се отделно) включваща въртене с една ръка и SlideTech® – революционна технология за плъзгане на столчетата за кола, която прави всеки ден по-лесен. Без болки в гърба, удари по главата или борби; просто заключете, плъзнете, завъртете и тръгвайте! Pebble 360 Pro 2 осигурява максимален комфорт по време на сън за вашето бебе в напълно легнало положение, от раждането до 15 месеца. Когато вашето бебе е на повече от 15 месеца, можете да преминете към седалка за кола Pearl 360 Pro 2 в комбинация със същата база Family Fix 360 Pro и да го използвате до 4 години гарантирайки, че вашето малко дете продължава да е в максимален комфорт, където и да отиде.

Монтаж: лесен за инсталиране в колата с помощта на въртящата се плъзгаща се база FamilyFix 360 Pro (продава се отделно). ISOFIX конекторите и опорният крак на базата осигуряват най-безопасния и лесен начин за монтиране на столчето за кола, докато полезните визуални индикатори показват кога базата и седалката са правилно монтирани, което ви дава увереността, която искате като родител. Pebble 360 Pro 2 може също така безопасно и лесно да се постави с колан във всяка кола без базата, а след като излезе, лесно се прикрепя към детска количка с едно бързо щракване. Ергономичната дръжка на столчето ви позволява да носите бебето си до и от колата си сигурно и лесно.


Характеристики:

 • Иновативна технология SlideTech™ - революционна технология за плъзгане на столчетата за кола прави всеки ден по-лесен за родителите. Без болки в гърба, удари по главата или борби. С базата FamilyFix 360 Pro просто заключете, плъзнете, завъртете и тръгвайте!
 • Пълна легнала позиция - Pebble 360 Pro 2 се накланя в напълно легнала позиция във всички режими – в колата, прикрепен към детска количка и използван със или без FamilyFix 360 Pro база. Легналата позиция предлага по-естествена позиция за сън за бебетата, тъй като помага да поддържат дихателните си пътища отворени и им позволява да дишат по-лесно.
 • Easy-in harness - Pebble 360 Pro 2 има система Easy-in harness, която оставя коланите отворени, така че можете без усилие да качвате и сваляте детето си от колата.
 • G-CELL защита от страничен удар - създаден по най-високите стандарти за безопасност, Pebble 360 Pro 2 разполага с превъзходна интегрирана G-CELL защита от страничен удар, за да гарантира безопасността на вашето дете. Той е специално проектиран да разпространява силите на удара далеч от вашето дете, за да намали нараняванията, особено около главата, врата и раменете.
 • i-Size стандарт - отговаря на най-високите и най-нови стандарти за безопасност на i-Size (R129/03), като предлага максимална безопасност за вашето дете, както при употреба с базата, така и при монтиране с предпазен колан в превозно средство.
 • Clima Flow - Pebble 360 Pro 2 е проектиран с дишащи панели ClimaFlow, за да позволи оптимална циркулация на въздуха и да гарантира, че вашето бебе винаги е на правилната температура.
 • Pebble 360 Pro 2 също е сертифициран от TÜV за използване в самолет, така че вашето бебе може да пътува безопасно и сигурно с вас на почивка, в собственото си столче за кола, във всички легнали позиции.


Комфорт:

 • Благодарение на уникалния дизайн на Pebble 360 Pro 2, както пътникът на предната седалка, така и вашето бебе могат да пътуват удобно, когато столчето за кола е в легнало положение.
 • Омекотителят за новородено осигурява на вашето мъниче удобство, като същевременно прилягане и осигурява място за растеж.
 • Изключително големият сенник с UPF 50+ може лесно да се регулира и осигурява на вашето бебе прохлада дори на слънце.
 • Материите са EcoCare и се произвеждат без използването на опасни химикали, което означава, че кожата на бебетата не е изложена на потенциални рискове.
 • Отличаващ се с елегантни детайли на бродерията и материи DuaLife, Pebble Pro 360 е изработен от високоефективни дишащи материи с ултраустойчива плетка, издръжлива двуцветна плетена материя и EcoCare 100% рециклирани материи.
 • Имате ли нужда от малко освежаване на тапицерията на столчето за кола? Избършете го с влажна кърпа или го поставете в пералня до 30°C.

Maxi-Cosi Стол за кола от 0 месеца до 15 месеца Pebble 360 Pro 2 - Essential Graphite

  • 698.00 лв.
  • Без данък: 698.00 лв.
 • Производител: Maxi-Cosi
 • Код на продукта: 8052750111
 • В наличност

Безплатна доставка при поръчки над 100лв