Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Ново Maxi-Cosi Стол за кола 0-13кг Coral 360 - Neo Green

Проектирахме първия модулен стол за кола с въртене на 360°, предназначен за свръхлеко носене. Иновативният модулен дизайн на стол Maxi-Cosi Coral 360 съчетава най-високия стандарт за безопасност с усъвършенстван и лесно отстраняем лек и мек носач.

Стол за кола Maxi-Cosi Coral 360 е съвместим с isofix база FamilyFix 360 (продава се отделно), което го прави най-доброто, иновативно решение за Вашето новородено. Ултралекият дизайн за носене и въртенето с една ръка прави Coral 360 най-доброто и удобно решение за Вас и Вашето бебе.

Мекият носач, който предлага множество възможности за носене за по-голяма близост, тежи само 1,7 кг и е изцяло тапициран с меки материи. Дръжките му са удобно прибиращи се и осигуряват удобно използване както за родителите, така и за тяхното новородено. Носачът се застопорява лесно в интуитивната предпазна черупка, която може да се щракне върху въртящата се isofix база FamilyFix 360 за лесен монтаж в автомобила.

ИНСТАЛАЦИЯ

Инсталирането на стол за кола Maxi-Cosi Coral 360 никога не е било толкова лесно благодарение на въртящата се isofix база FamilyFix 360, която се свързва към ISOFIX конекторите във Вашия автомобил. Щракнете стол за кола Coral 360 върху isofix базата и просто тръгнете! Вашият автомобил не разполага с isofix система? Не се притеснявайте, стол за кола Coral 360 може да бъде инсталиран в автомобила и само с помощта на предпазния колан.

Въртящата се isofix база FamilyFix 360 Ви позволява да оставите защитната обвивка на стол за кола Coral 360 във Вашата кола, докато използвате иновативния лек и мек носач (само 1,7 кг без омекотителя за новородено), за да преминете от едно място на друго с Вашето бебе. С този интелигентен модулен дизайн можете да вдигнете мъничето си лесно от предпазната обвивка на стола в автомобила и то само с една ръка и без никакви главоболия или удряне на главата! Изваждането на подвижния мек носач от защитната обвивка или връщането му обратно в нея не изисква никакви усилия. Аудио-визуалните индикатори потвърждават правилното и безопасно използване на стола.

БЕЗОПАСНОСТ

Над 50 милиона бебета по света са прибрани вкъщи от болницата с помощта на столчетата за кола на Maxi-Cosi. Като водещ специалист по детска мобилност, безопасността на Вашето мъниче е нашият основен приоритет. Нашите интуитивни и иновативни столчета за кола безопасно защитават Вашето дете и Ви помагат да бъдете щастливи в бъдещето. Резултатите от външни краш тестове за динамична безопасност и лекота на употреба силно препоръчват стола за кола на Maxi-Cosi.

Иновативният и пръв по рода си въртящ се стол за кола Coral 360 е проектиран и произведен спрямо най-високите стандарти за безопасност в индустрията (R129 / 03 i-Size). Това означава, че столът осигурява i-Size безопасност, както когато е монтиран на въртящата се isofix база FamilyFix 360, така и с колана на автомобила. Така че пътувайте спокойно с бебето си от раждането нататък, без да се притеснявате за безопасността му! Меките материи на носача поддържат Вашето мъниче удобно и безопасно и се заключват без усилие в твърдата защитна обвивка.

ПРОЕКТИРАН, ЗА ДА ВИ ДЪРЖИ БЛИЗО

Бъдете близо до бебето си още от първия ден благодарение на иновативната функционалност за разделяне, която Ви позволява да носите лекия (1,7 кг) мек носач близо до себе си. Със своите прибиращи се дръжки, мекият носач може да се използва в множество ергономични позиции за носене за ежедневна мобилност. Можете да повдигнете удобството на стол за кола Coral 360 на още по-високо ниво с каишката Coral Carry. С този аксесоар държите двете ръце свободни, когато носите Вашето мъниче в мекия носач.

Със своя лесен за настройка и изключително голям сенник, стол за кола Maxi-Cosi Coral 360 поддържа Вашето бебе хладно дори в горещ и слънчев ден! Сенникът е прикрепен към предпазната обвивка на стола, която може да бъде поставена на повечето колички Maxi-Cosi.

На път бебето Ви може да изцапа тапицерията на стола за кола с храни или напитки. Каквото и да се случи, тапицерията на столчето за кола на Maxi-Cosi може лесно да се свали и да се пере в перална машина.

ЛЕСНА УПОТРЕБА:

 • Много гладко въртене на 360°, използвайки само една ръка, когато се използва с isofix база FamilyFix 360.
 • Първият модулен бебешки стол за кола, който осигурява изключително удобство за родителите.
 • Подвижен мек носач, който осигурява лесно и леко носене на Вашето бебе.
 • Множеството ергономични позиции за носене Ви държат близо до Вашето бебе.
 • Иновативният дизайн на обезопасителния колан на стола го оставя отворен, за да можете да поставите и извадите бебето си от него за секунди.
 • Прибиращи се меки дръжки за максимално удобство по време на носене.
 • Бърз и лесен монтаж в комбинация с isofix база FamilyFix 360.
 • Мемори бутоните осигуряват лесно освобождаване с една ръка от колички Maxi-Cosi и Quinny.

КОМФОРТ:

 • Максимална защита от слънцето с изключително големия сенник.
 • Иновативният вътрешен омекотител осигурява допълнителна безопасност и комфорт за Вашето новородено.
 • Повишен комфорт за Вашето бебе благодарение на меката подплата на носача.

БЕЗОПАСНОСТ:

 • Съответства на най-новия стандарт за безопасност i-Size (R129 / 03), който вече включва и монтаж с колана на автомобила.
 • Звуково щракване и визуален индикатор потвърждават правилната инсталация на мекия носач в защитната обвивка на стола.
 • Система за странична защита за оптимална безопасност в случай на страничен удар.

ОБЩИ:

 • Нов ергономичен дизайн с гладка повърхност, която подобрява родителската ергономичност.
 • Продуктът е одобрен за използване в самолет (винаги се консултирайте с вашата авиокомпания).
От раждането до около 12 месеца / От 40см до 75 см / 0 - 13 кг.
Тегло: 5,5 кг.

Maxi-Cosi Стол за кола 0-13кг Coral 360 - Neo Green

  • 780.00 лв.
  • Без данък: 780.00 лв.
 • Производител: Maxi-Cosi
 • Код на продукта: 8559193110
 • В наличност

Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Тагове: Maxi-Cosi, Стол за кола, 0-13кг, Coral 360, Neo Green