Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Mamas & Papas Рокля с дантелен ръкав

Защо да купите?
Корсаж с памучна подплата и многослойна пола.
Детайли с волани и панделка.
Лесно се облича и съблича благодарение на копчетата.

Облечете Вашето мъниче, за да впечатлите с нашата зашеметяваща колекция от облекла за всякакви поводи. Изработени от луксозни материи, нашите мини тоалети за парти са проектирани да бъдат едновременно удобни и стилни. И тъй като знаем, че всяко специално облекло се нуждае от довършителни щрихи, добавихме много деликатни детайли и украса.

Тази красива розова рокля е идеална за партита и специални поводи. Отличаваща се с деликатни дантелени ръкави, панделка извън центъра на талията и многопластова пола за допълнителен обем. И тъй като корсажът е изцяло подплатен със 100% памук, ще се чувства удобно за малкото Ви момиченце, за да може то да купонясва свободно. Освен това има удобни копчета на гърба, които улесняват обличането на Вашето мъниче и готовността му за парти.

Състав: горна обвивка и подплата - 100% памук, тюл и кант - 100% полиестер.

Почистване: Пране на 40 градуса. / Не избелвайте. / Без химическо чистене. / Перете тъмните цветове отделно. / Гладете на обратната страна.

Mamas & Papas Рокля с дантелен ръкав

    • 112.00 лв.
    • Без данък: 112.00 лв.
  • Производител: Mamas & Papas
  • Код на продукта: S16NPS1
  • В наличност

Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Тагове: S16NPS1, 17928, Mamas, Papas, Рокля, с, дантелен, ръкав