Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Mamas & Papas Космонавт Teddy

Защо да купите?
Бебето ще се чувства наистина удобно в този ватиран космонавт Teddy.
Машинно пране означава без стрес, ако се замърси.
Лесно се облича и съблича благодарение на 2 ципа отпред.

Описание:

Космонавт Teddy:

Нашата колекция от облекла за новородени „Welcome to the world“ е създадена за удобство и гушкане. Изработени от супер меки памучни тъкани и с копчета без никел, тези първи тоалети са нежни към чувствителната кожа на Вашето дете и са завършени с традиционни дизайнерски детайли и обмислени елементи, които ще направят живота с новороденото по-лесен.

Излизането и разходката в по-студено време не трябва да са проблем, когато имате този уютен бебешки космонавт, който да държи малкото дете топло и удобно. Все по-популярната материя борг е добре дошла в нашата есенно-зимна колекция и е тук, когато посрещнете Вашето мъниче на бял свят. Подплатен с мека трикотажна материя, като външният материал е борг, той е завършен с 2 ципа отпред, което го прави супер лесен за обличане и събличане.

Спецификации:
Състав: 100% полиестер; подплата: 96% полиестер, 4% еластан.
Почистване: Машинно пране на 40 градуса/ Без избелване/ Без химическо чистене/ Перете тъмните цветове отделно/ Гладете на обратната страна.

Mamas & Papas Космонавт Teddy

    • 158.00 лв.
    • Без данък: 158.00 лв.
  • Производител: Mamas & Papas
  • Код на продукта: S07GRU2
  • В наличност

Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Тагове: 18539, S07GRU2, Mamas, and, Papas, Космонавт, Teddy