Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Mamas & Papas Гащеризон с принт

Защо да купите?
Лесен за обличане и събличане благодарение на копчетата.
Бебето ще се чувства много удобно в памучно трико.

Описание

Гащеризон с принт:

Нашата колекция от облекла за новородени „Welcome to the world“ е създадена за удобство и гушкане. Изработени от много меки памучни тъкани и с копчета без никел, тези първи тоалети са нежни към чувствителната кожа на Вашето дете и са завършени с традиционни дизайнерски детайли и обмислени елементи, които ще направят живота с новороденото по-лесен.

Нашите гащеризони за сън са толкова лесни за обличане и събличане, а когато дойде време за смяна на пелените, цветните безникелови копчета действат като ръководство, за да Ви помогнат да закопчаете правилно първия път. Има дори вградени ръкавички против надраскване до размер 9-12 месеца и противоплъзгащи стъпала от размер 12-18 месеца, идеални за предпазване на Вашето мъниче, докато расте.

Спецификации:
Състав: 100% памук.
Почистване: Машинно пране на 40 градуса/ Без избелване/ Без химическо чистене/ Перете тъмните цветове отделно/ Гладете на обратната страна.

Mamas & Papas Гащеризон с принт

    • 44.00 лв.
    • Без данък: 44.00 лв.
  • Производител: Mamas & Papas
  • Код на продукта: 000044
  • В наличност

Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Тагове: Mamas & Papas, Гащеризон с принт