Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

Mamas & Papas Плюшен гащеризон Floral

Защо да купите?
Красив, изцяло розов флорален дизайн.
Дизайнът „всичко в едно“ означава, че смяната на пелени е безпроблемна както за бебето, така и за тези, които го преобличат.
Лесен за обличане и събличане благодарение на копчетата отпред.

Описание:

Плюшен гащеризон Floral:

Нашата колекция от облекла за новородени „Welcome to the world“ е създадена за удобство и гушкане. Изработени от много меки памучни тъкани и с копчета без никел, тези първи тоалети са нежни към чувствителната кожа на Вашето дете и са завършени с традиционни дизайнерски детайли и обмислени елементи, които ще направят живота с новороденото по-лесен.

Този прилепнал велурен гащеризон "всичко в едно" с принт на красиви розови цветя ще бъде идеалното облекло за Вашето новородено. Изработен от мек велур, той ще се чувства прекрасно както върху меката кожа на Вашето мъниче, така и върху Вашата. И благодарение на удобните копчета отпред, преобличането и смяната на пелените на Вашето мъниче ще бъде лесно.

Спецификации:
Състав: основно: 80% памук, 20% полиестер; кант: 100% памук.
Почистване: Машинно пране на 40 градуса/ Без избелване/ Без химическо чистене/ Перете тъмните цветове отделно/ Гладете на обратната страна.

Mamas & Papas Плюшен гащеризон Floral

    • 89.00 лв.
    • Без данък: 89.00 лв.
  • Производител: Mamas & Papas
  • Код на продукта: S94FRV3
  • В наличност

Безплатна доставка при поръчки над 100лв

Тагове: 18555, S94FRV3, Mamas, and, Papas, Плюшен, гащеризон, Floral